Prodaja rezervnih dijelova i servis

Za vas možemo nabaviti originalne rezervne dijelove dok sa svojim partnerima osiguravamo servisiranje zrakoplova na visokoj razini kvalitete. Pannonia Aero Technics konstantno nadzire servisiranje vašeg zrakoplova te time osigurava postojanost zrakoplovne sigurnosti.

Izrada tehničke dokumentacije i poslovno savjetovanje

Pannonia Aero Technics može ponuditi izradu dokumentacije i savjetovanja za aktivne certifikate ili postupke podnošenja zahtjeva.

O nama

Tvrtka započinje obiteljsko poslovanje 1993. godine s poljoprivrednim zrakoplovstvom te osniva prvi privatni servis za održavanje zrakoplova u Hrvatskoj.

2009. godine promijenili su naziv u Air Pannonia d.o.o.

2019. godine dolazi do reorganizacije u novu tvrtku pod nazivom Pannonia Aero Technics d.o.o.

Naša tvrtka osnovana je s ciljem da osigura tehnološki napredak i da udovolji najvišim aspektima sigurnosti u zračnom prometu. Naš tim ima preko 50 godina radnog iskustva u zrakoplovnom sektoru. Odgovornost naših zaposlenika temelj je naše kvalitete i pouzdanosti koju su prepoznali mnogi naši klijenti.

Stvaranjem novih vrijednosti i kvalitete, tu smo za sve naše kupce i zajednicu. Naša politika kvalitete stvorena je s ciljem razvijanja prethodno postavljenih standarda zrakoplovne sigurnosti i svih njezinih sudionika. Slobodno nas kontaktirajte i dat ćemo sve od sebe da pružimo najbolju moguću kvalitetu.